NETGALLERI

Musikere/entertainere

hvem er du?/..

En god idé
I mit daglige arbejde på Lokalavisen oplever jeg jævnligt, at arrangører henvender sig for at få omtalt et arrangement - og at der enten intet billede sendes med, eller at der er et i temmelig dårlig kvalitet ... - fantasiløst, farveløst, kedeligt, gammelt, opstillet.
Arrangører kunne godt stille højere krav til pressematerialet, når de betaler så mange penge for underholdningen.

Nytænkning
Ofte er det svært at finde et egnet foto på din eller bookingbureauets hjemmeside, og hvis man googler et billede, kan man ryge ind i problemer med billedrettigheder.
Både til brug for pressen, på arrangørernes hjemmesider og i flere andre sammenhænge bør musikere, entertainere og foredragsholdere m.m. altid give nem adgang til fotos.

Lav et afsnit på hjemmesiden til fotos i en tilpas høj opløsning til, at de kan bruges af aviser og i andre tryksager.
Læg 5-10 stykker på - og skift dem en gang i mellem.
Skriv også pressemeddelelser - som indeholder andet og mere end hvor længe I har spillet eller optrådt, at I har været på TV og at I er yderst populære.
Mange af disse tekster trænger gevaldigt til frisk pust af kreativitet, fornyelse, friskhed og nytænkning - og ikke mindst aktualitet og løbende udskiftning.

Lær det
Lær at tænke synlighed ... lær at stille krav til kvaliteten ... lær dine begrænsninger at kende.
Som musiker, entertainer eller foredragsholder er du god til at underholde - andre er måske bedre til det med gode billeder og gode PR-tekster.
Mogens Greve | CVR: 80229151  | Tlf.: 4111 9910 | mogens@djursk.dk