NETGALLERI

Iværksættere

hvem er du?/..

Også en god idé
Det er fint, at iværksættere får lavet en plan for annonceringer, hjemmeside, reklamemateriale m.m., men det er også en rigtig god idé at have øje for de gode historier som yderligere kan fremme synligheden i lokalområdet.
Uanset hvor god og dygtig du er, er det de færreste initiativer som sælger sig selv.

Historierne i periferien
Dit produkt, din forretning,din ydelse, dit håndværk ... - det er ikke reklamen for det, der giver de gode omtaler i de lokale medier. Det er de historier som kredser rundt i periferien af det.
I mit daglige arbejde som journalist på den lokale ugeavis oplever jeg jævnligt, at iværksættere med gode historier ikke selv har fået øje på den gode historie.

Alle har historier
Du skal tænke på, at det som er hverdag for dig sagtens kan være nyt og interessant for avislæsere i lokalområdet.
Måske har du en spændende medarbejder, måske har du hjulpet en kunde med noget helt usædvanligt, måske har du fået en spændende ordre, måske har du problemer med kommunen, måske har kommunen hjulpet dig med at løse et vanskeligt problem.

Der er bare så mange muligheder, og jeg vover den påstand, at både du og alle andre iværksættere i lokalområdet hvert år har et større eller mindre antal historier som ville være interessante for den lokale presse - hvis blot I husker at fortælle dem.

Og husk nu ... - journalisten skriver din gode historie - ikke din reklame - og din gode historie er ofte en god reklame for dig.
Mogens Greve | CVR: 80229151  | Tlf.: 4111 9910 | mogens@djursk.dk